kēkss kūka
Foto: Shutterstock
Ātrais majonēzes kēkss – ikdienai un svētkiem. Pat ja šķiet neparasti, majonēze kēksu padarīs īpaši sulīgu.
50Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
3 olas1 glāzecukurs1 paciņa majonēze1 glāzemilti1 TKcepamais pulveris

Pagatavošana

1

Bļodā iesit olas, ieber cukuru, labi samaisa. Tad pievieno Miltus, cepamo pulveri un majonēzi.

2

Mīklu maisa, līdz iegūta viendabīga masa. Galvenais – nepārmaisīt. Citādi kēkss saplaks.

3

Lej mīklu ietaukotā kēksa formā un cep 180°C 30–40 minūtes.

Iesūtīja: lilija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!