25Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
maize āboli sviests vai margarīns cukurs kanēlis skābs krējums
Pagatavošana
1
Pannu izklāj ar foliju. Maizes šķēles pārziež ar sviestu vai margarīnu. Izkārto uz pannas.
2
Ābolus sagriež plānās šķēlītēs un izkārto uz maizītēm.
3
Skābajam krējumam pievieno kanēli, cukuru un samaisa. Visu pēc vēlmes.
4
Ar skāba krējuma masu pārlej ābolus.
5
Krējumu labāk ņemt dikti biezu, lai netek no maizēm nost, jo tad ātri piedeg un pilna māja ar dūmiem.
6
Maizītes cep cepeškrāsnī aptuveni 180°C, līdz zeltainas. Pēc tam var pārkaisīt ar pūdercukuru.
Iesūtīja: Lora
BrokastisLaunagsĀtri pagatavojami ēdieniCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasCukursKanēlisMaizeSkābais krējumsSviestsĀboliPlātsmaizesIkdienas maltīteiViegla vasaras maltīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit