20Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
5 gurķi5 redīsi dilles lociņi sāls apgraudzētas saulespuķu sēklas1 lkefīrs
Pagatavošana
1
Gurķus nomizo un sagriež gabaliņos. Labāk nevis šķēlītēs, bet nevienādos, palielos gabaliņos.
2
Redīsiem nogriež astītes, pārgriež uz pusēm un sagriež plānās šķēlītēs. Pievieno gurķiem. Dilles un lokus smalki sagriež.
3
Pielej aukstu kefīru. Pēc garšas piemet sāli un samaisa.
Iesūtīja: Lora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit