20Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
marinētas bietes svaigi gurķi vārītas olas kartupeļi sinepes sāls zaļumi
Pagatavošana
1
Bietes, kartupeļus un gurķus sagriež salmiņos, olas sarīvē, zaļumus sasmalcina un satrin ar sāli, lai tiem būtu intensīvāka garša.
2
Visu liek katlā. Sajauc ar kefīru, sinepēm, etiķi un samaisa.
3
Atdzesē ledusskapī vai ātrai pasniegšanai - pievieno ledus gabaliņus.
Iesūtīja: vinčiks
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniBietesGaršvielas un garšaugiGurķiKartupeļiOlasSinepesAukstās zupas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit