Mīkla: sviestu vai margarīnu izkausē, pievieno krējumu un miltus. Samīca mīkstu un elastīgu mīklu. Mīklu ietin plēvē un liek ledusskapī uz 2-3 stundām.
Pildījums: ķiršus nolej sietā un ļauj notecēt.
Mīklu izrullē 0,4-0,5 mm biezumā un sagriež 4 cm lielos kvadrātiņos. Uz katra kvadrātiņa liek 2 ķiršus un pa diagonāli 2 stūrīšus salipina.
Cepumus liek uz ietaukotas cepamās veidnes, liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 200*C 15-20 minūtes. Karstas austiņas pārkaisa ar pūdercukuru.
Iesūtīja: Lidija
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasMargarīnsMiltiSkābais krējumsCepumiviegliĶiršu kompots
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit