40Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
200 gauzu pārslas10 gsviests100 gcukurs1 gab.ola50 grieksti (valrieksti, lazdu rieksti vai citi) saujarozīnes naža galsvaniļas cukurs naža galssāls
Pagatavošana
1
Auzu pārslas uz sausas pannas (bez taukvielām) vai cepeškrāsnī mazliet apgrauzdē, visu laiku maisot.
2
Sviestu saputo ar cukuru, vaniļas cukuru, pievieno olu un turpina putot, līdz cukurs izkusis.
3
Masai pievieno rupji sasmalcinātus riekstus, rozīnes, 1/2 tējkaroti ūdens, izkausētu sāli un mazliet apgrauzdētas auzu pārslas.
4
Visu labi samaisa (masai jāūt biezai) un ar karoti liek uz iepriekš ar cepampapīru ieklātas plāts nelielas, vienādas mīklas piciņas.
5
Cep 180 grādos aptuveni 15-20 minūtes, līdz virskārta ir viegli apbrūnējusi. Ļauj cepumiem dažas minūtes padzist, tad tos izliec uz restītēm un atstāj atdzist pilnībā.
Iesūtīja:Emy
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit