35Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gauzu pārslas0.33 gab.svieta paciņa2 gab.olas cukurs1 ĒKmilti
Pagatavošana
1
Auzu pārslas vai piecu graudu pārslas apgrauzdē uz pannas brūnas, var pievienot saulespuķu sēkliņas un grauzdēt kopā.
2
Apceptas ber bļodā, tad siltām pārslām pievieno izkausētu sviestu un sajauc.
3
Pievieno sakultas olas ar nedaudz cukuru (ar medu vispār fantastiska garša). Pievieno ļoti minimāli miltus (uz aci) - minimālais daudzums miltu dara šos cepumus veselīgākus.
4
Vispār jau turētos kopā arī pavisam bez miltiem. Visu kārtīgi sajauc (liksies, ka miltu par maz, bet pietiek un kopā turēsies).
5
Mīklu atstāju uz brītiņu, tad nepilnas ēdamkarotes pikučus liek uz cepamā papīra izklātas plāts.
6
Cep ~ 15 minūtes 200*C. Uzmanu, lai būtu brūni, bet ne piedeguši. Šie būs tādi graužami, jo nav kaudzēm miltu un sviests arī minimāli.
Iesūtīja: Glilu
Mazkaloriju ēdieniĒdieni bērniemĀrstnieciskais uztursĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiKristību ēdienkarteBērnu ballītes ēdieniCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAuzu pārslasCukursMiltiOlasSviestsCepumiviegli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit