45Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1.5 glāzekokosriesktu skaidiņas250 gauzu pārslu cepumi250 gmilti250 gcukurs250 gsviests biezs melleņu vai aveņu ievārījums0.5 TKsāls
Pagatavošana
1
Uz cepamās plāts izber kokosriekstu skaidiņas un apcep 190*C 5-8 minūtes, bet skaidiņas vislaik jāuzmana, jo viņas ātri var apdegt.
2
Miltus samaisa ar cukuru, sāli un uz rīves sarīvētu sviestu. Visu sajauc līdz veidojas viendabīga mīkla. Mīklā iemaisa auzu pārslas un kokosriekstu skaidiņas.
3
3/4 mīklu noliek maliņā, bet ar pārējo mīklu izliek ietaukotu cepamo veidni un nedaudz piespiež.
4
Mīklu pārziež ar džemu. Pa virsu pārrīvē atlikušo mīklu.
5
Cep 20-25 minūtes, līdz paliek zeltaina. Pilnībā atdzesē. Ar asu nazi cepumu atdala no plāts malām un sagriež gabaliņos.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit