25Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
200 gauzu pārslas140 gmilti440 gcukurs260 gsviests
Pagatavošana
1
Miltus, auzu pārslas un cukuru ber uz galda, liek virsū mīktu sviestu un visu samīca.
2
Ar tējk. un roku ņem nelielas piciņas, nospaida un liek uz plāts (reti - plūst).
3
Cepot izplūst plācenīšos.
4
Cep gaiši brūnus.
5
Uzmanību! - Noņemt no plāts var tikai karstus - tikko mazliet atdziest - lūzt!
Iesūtīja: Pūķīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit