60Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
1 gab.baklažāns3 gab.tomāti2 gab.ķiploka daiviņas citronpipari baziliks majorāns malta saldā paprika sāls Gouda vai Holandes siers
Pagatavošana
1
Baklažānus un tomātus sagriež ripiņās un pamīšus kārto folijā.
2
Pārkaisa ar garšvielām un sāli, pārliek ar siera šķēlēm (maigākai garšai-Mālpils vai mocarellas siers). Foliju rūpīgi aiztaisa.
3
Cep karstā cepeškrāsnī apmēram 20 minūtes. Gatavam ēdienam pārkaisa svaigas bazilika lapiņas.
4
Baklažānus folijā var cept arī uz grila vai ugunskurā uz oglēm.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
PusdienasVakariņasAss un pikants ēdiensMazkaloriju ēdieniĒdieni veģetāriešiemĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBaklažāniBaziliksCitronpipariGaršvielas un garšaugiTomātiĶiplokiDārzeņu ēdieniviegliIkdienas maltīteiHolandes siersŠašliks un citi grila ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit