Sastāvdaļas
Pagatavošana
Miltus, ūdeni, olu, biezpienu, margarīnu un ½ tējkaroti sāls samīca viendabīgā mīklā un, folijā ietītu, 30 minūtes atdzesē.
Sīpolus sīki sasmalcina un baklažānus sagriež ripiņās. Izspiež ķiploka daiviņas un kopā ar sīpolu gabaliņiem apcep sakarsētā eļļā, pievieno baklažānu ripiņas, pielej buljonu (var ½ TK šķīstošā buljona), sautē 5 minūtes.
Baklažānu masai notecina šķidrumu un atdzesē. Olas sakuļ ar svaigo sieru un pienu, samaisa 3 ĒK Parmas siera un raudeni, pievieno sāli un piparus.
Ar cepamo foliju izklātas tortes veidnes (diametrs 28 cm) pamatni un sānu malu izklāj ar mīklu un cep 200 grādu karstā cepeškrāsnī 10 minūtes. Virsū liek baklažānu masu. Pārlej ar olu masu, uzkaisa atlikušo Parmas sieru, cep 175°C grādos vēl 30 minūtes un pasniedz siltu.
Iesūtīja: VecPoga