90Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
4 gab.nelieli baklažani4 gab.tomāti4 ķiploka daiviņas150 glabi kūstošs siers eļļa sāls svaigi zaļumi
Pagatavošana
1
Baklažānus nomazgā un iegriež gareniski kā šķēles, bet ne līdz galam. Tā, lai veidojas vēdeklis un lai šķēles turas kopā.
2
Iegriezuma vietas iekaisa ar sāli un noliek uz 30 minūtēm atsuloties, lai iztek rūgtums. Baklažānus nosusina ar papīra salveti.
3
Tomātus un sieru sagriež šķēlēs. Tomātus un sieru liek katrā baklažānu iegriezuma vietā, lai veidojas vēdeklis ar pildījumu.
4
Baklažānus liek nedaudz ieeļļotā cepamtraukā, pārkaisa ar sasmalcinātiem ķiplokiem un pielej nedaudz ūdens.
5
Cep cepeškrāsnī 40-50 minūtes 180 oC temperatūrā.
6
Pasniedz ar svaigiem zaļumiem.
Iesūtīja: Irmas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit