40Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
baltmaize piens sviests skābs krējums āboli ogas mascarpone
Pagatavošana
1
Cepamo formu izsmērēju ar sviestu.
2
Baltmaizes šķēles izmērcēju pienā un izvietoju formā. Nedaudz aplaistīju maizi ar šķidro margarīnu, droši vien var tas izpalikt.
3
Bļodā saputoju 3 olas ar 150 ml cukura un nedaudz vanilīnu.
4
Piemaisīju maskarponi un skābo krējumu, cik nu man tur bija - kādi 100-150 ml varbūt un vēl nedaudz paputoju, lai vienmērīgs. Trīs ābolus sarīvēju un piemaisīju klāt.
5
Baltmaizi pārlēju ar olu-krējuma-maskarpones-ābolu maisījumu.
6
Cepu 200*C ~ 20 minūtes.
7
Var ēst karstu/siltu ar pienu vai vaniļas mērci. Vai arī tāpat bez nekā. Auksts arī garšīgs, bet man silts labāk iet pie dūšas.
Iesūtīja: zince
PusdienasLaunagsGrūtnieces ēdienkarteĒdieni bērniemBaltmaizeMascarponePiensSkābais krējumsĀboliSaldie sacepumiOgas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit