ābolu maizes pudiņš
Foto: Shutterstock
Baltmaizes - maskarpones un ābolu sacepumu var ēst karstu/siltu ar pienu vai vaniļas mērci.
40Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

baltmaize piens sviests skābs krējums āboli ogas mascarpone

Pagatavošana

1

Cepamo formu izsmērēju ar sviestu.

2

Baltmaizes šķēles izmērcēju pienā un izvietoju formā. Nedaudz aplaistīju maizi ar šķidro margarīnu, droši vien var tas izpalikt.

3

Bļodā saputoju 3 olas ar 150 ml cukura un nedaudz vanilīnu.

4

Piemaisīju maskarponi un skābo krējumu, cik nu man tur bija - kādi 100-150 ml varbūt un vēl nedaudz paputoju, lai vienmērīgs. Trīs ābolus sarīvēju un piemaisīju klāt.

5

Baltmaizi pārlēju ar olu-krējuma-maskarpones-ābolu maisījumu.

6

Cepu 200*C ~ 20 minūtes.

7

Var ēst karstu/siltu ar pienu vai vaniļas mērci. Vai arī tāpat bez nekā. Auksts arī garšīgs, bet man silts labāk iet pie dūšas.

Iesūtīja: zince

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!