60Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
baltmaize sviests cukurs1 gab.paciņa vaniļas cukurs piens2 gab.olas manna
Pagatavošana
1
Baltmaizes šķēlītes apsmērē ar sviestu.
2
Iesmērē cepamo trauku (jābūt ar vāku, ko var ievietot cepeškrāsnī) ar sviestu un drusku pakaisa mannā putraimus, lai pudiņš nepielīp pie malām. Tad maizes šķēles kārto traukā. Jācenšās aizpildīt visas tukšās vietas.
3
Uzber cukuru, vaniļas cukuru, jag grib arī kanēli. Liek atkal kārtu ar baltmaizi, tad cukuru un vaniļas cukuru.
4
Sakuļ pienu ar olām(pienam jābūt tik daudz, lai noklātu pilnībā maizi). Maisījumu pārlej maizei.
5
Cep līdz 190 grādiem sakarsētā krāsnī 25-30 minūtes.
*pēc vēlēšanās var pievienot sagrieztus ābolus.
Iesūtīja: XP
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBaltmaizeMannaOlasPiensSviestsPudiņiVaniļas cukurs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit