Sastāvdaļas
Pagatavošana
Uz 1 olas baltumu - 1/3 glāzes cukura. Saputo olu baltumus ar cukuru, kad kārtīgi saputots, iemaisi kokosriekstu skaidiņas, tikai neputo.
Tad no gatavās masas, ar tējkaroti liek masas piciņas uz pannas, kas apklāta ar cepampapīru. Var vienkārši ar karotīti, bet labāk, ja ir konditorejas tūta.
Var arī izlīdzēties, ja masu sapilda celofāna maisiņā un nogriež mazītiņu stūrīti, pa kuru tad izspiež uz papīra mazus cepumiņus.
Pēc tam ir cepšanas, pareizāk gan būtu žāvēšanas process, jo bezē ir jāžāvē.
Ieslēdz cepeškrāsni uz vismazāko siltumu un vēl paver krāsns durtiņas, lai būtu neliela šķirba un tā, lai viņi tur pāris stundas pažūst.
Jāuzmanās, lai nepaliek brūni, tad karstums par lielu.
Tas nekas, ja apnīk žāvēt, bet viņi vēl pamīksti. Es tad izslēdzu gāzi un aiztaisu durtiņas. No rīta cepumi sacietējuši un gatavi.
Iesūtīja: Zuks