Tasty Cālis
Foto: DELFI
Īsteni ziemas sezonas iecienītie biešu - zirnīšu un gurķu salāti.
15Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

vārītas bietes konservēti zaļie zirnīši sīpoli marinēti gurķi skābs krējums vai citrona sula un olīveļļa

Pagatavošana

1

Vārītas, kubiciņos sagrieztas bietes sajauc ar zaļiem zirnīšiem, sīpoliem, marinētiem gurķiem.

2

Var apliet ar citronu sulu un olīveļļas mērci vai ar krējumu.

* par skādi nenāk, ja piegriež pētersīļus un lociņus.

Zirnīšu vietā var izmantot konservētās baltās pupiņas.

Iesūtīja: sideway

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!