biešu zupa pusdienas
Foto: Shutterstock
Vienkārši pagatavojama biešu zupa ar ķiplokiem.
50Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

vārītas, rīvētas bietes gaļa2 gab.sīpoli5 gab.ķiploka daiviņas sāls kartupeļi lauru lapas pipari burkāni PASNIEGŠANAI: skābais krējums zaļumi

Pagatavošana

1

Vāra buljonu – gaļa, 2 sīpoli pārgriezti uz pusēm, 5 daiviņas ķiploka saspaidītas, sāls.

2

Nokāš buljonu, pievieno sagrieztus kartupeļus, sarīvētus burkānus, lauru lapas, piparus, un citas garšvielas. Kad kartupeļi gandrīz gatavi pieber sarīvētas bietes un vara līdz gatavs. Ja grib asumu pieleju kādu karoti gurķu marinādes.

3

Gatavo zupu pasniedz ar zaļumiem un skābo krējumu.

Iesūtīja: dadziits

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!