60Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
250 gmaltā gaļa300 gskābēti kāposti2 sīpoli3 kartupeļi1 burkāni3 vidēji lielas vārītas bietes2 lauru lapas pipari zaļumi garšvielas pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Tā kā man nepatīk ilga gaļas vārīšana, izmantoju malto gaļu, kuru pirms likšanas katlā apcepu uz pannas (lai vārot neputo).
2
Liek vārīties skābus kāpostus, pievieno veselu sīpolu, lauru lapu, piparus. Aptuveni pusstundu vāra (ar aprēķinu: lai beigās kāposti būtu mīksti, bet kartupeļi vēl nejūk laukā).
3
Tad pievieno apceptu malto gaļu, sāli, lauru lapas un apceptu, rīvētu burkānu. Vēl pēc 10 minūtēm pievieno rīvētas bietes un kubiņos sagrieztus kartupeļus.
4
Izņem sīpolu. Zaļumus un garšvielas pievieno pēc patikas. Ja gribas skābāku, pielej skābu kāpostu sulu un uzvāra līdz burbulim.
Iesūtīja: klēra
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit