Foto: Shutterstock
Biešu – paprikas "kaviārs" ziemas krājumiem burciņā.
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

4 kgbietes2 kgtomāti2 kgsīpoli2 kgpaprika augu eļļa50 gasie pipari sāls

Pagatavošana

1

Bietes sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves vai samaļ un maisot sautē vienu stundu.

2

Tomātus izmaļ gaļas mašīnā. Sīpolus un papriku sagriež salmiņos, apcep augu eļļā pusgatavus, iemaisa piparus un izmaļ gaļas mašīnā.

3

Tomātus, bietes un dārzeņus samaisa. Visu sautē 10 minūtes, pievieno sāli. Karstus salātus pilda burkās un aizvāko.

4

Apgriež burkas ar vākiem uz leju un atdzesē.

Iesūtīja: Gitana

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!