rauga pankūkas
Foto: Shutterstock
Biezās pankūkas - brīvdienu rītu gaidītās. Tās gatavojot, pienu var aizstāt ar kefīru, paniņām, rūgušpienu vai jogurtu.
30Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 3
200 gmilti1 glāzepiens1 gab.ola sāls cukurs

Pagatavošana

1

Olas dzeltenumu atdala no baltuma. Krūzītē dzeltenumu sakuļ ar cukuru. Bļodā liek baltumu un saputo ar sāli, kad putas paliek stingras, pielej krūzītes saturu un iemaisa.

2

Pa daļām pievieno un iekuļ pienu, miltus. Sakuļ viendabīgu masu skābpiena biezumā, lai nav kunkuļu.

3

Mīklu ar aukstā ūdenī samitrinātu ēdamkaroti liek uz pannas un apcep pankūkas zeltainas no abām pusēm.

Iesūtīja: Artūrs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!