30Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
200 gmilti1 glāzepiens1 gab.ola sāls cukurs
Pagatavošana
1
Olas dzeltenumu atdala no baltuma. Krūzītē dzeltenumu sakuļ ar cukuru. Bļodā liek baltumu un saputo ar sāli, kad putas paliek stingras, pielej krūzītes saturu un iemaisa.
2
Pa daļām pievieno un iekuļ pienu, miltus. Sakuļ viendabīgu masu skābpiena biezumā, lai nav kunkuļu.
3
Mīklu ar aukstā ūdenī samitrinātu ēdamkaroti liek uz pannas un apcep pankūkas zeltainas no abām pusēm.
Iesūtīja: Artūrs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit