Foto: Shutterstock
Ikdienas našķim biezās pankūkas ar āboliem.
25Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
500 mlrūgušpiens vai kefīrs3 gab.olas280 gmilti125 gcukurs0.5 TKsāls400 gnomizoti un rupji sarīvēti āboli

Pagatavošana

1

Dzeltenumus sakuļ ar cukuru un sāli, tad pārmaiņus pievieno miltus un rūgušpienu. Ļauj pastāvēt 15-20 minūtes.

2

Tad iecilā saputotus olbaltumus un iemaisa uz rupjās dārzeņu rīves rīvētus ābolus.

3

Cep sakarsētā eļļā nelielas, zeltaini brūnas pankūciņas.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!