25Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 mlrūgušpiens vai kefīrs3 gab.olas280 gmilti125 gcukurs0.5 TKsāls400 gnomizoti un rupji sarīvēti āboli
Pagatavošana
1
Dzeltenumus sakuļ ar cukuru un sāli, tad pārmaiņus pievieno miltus un rūgušpienu. Ļauj pastāvēt 15-20 minūtes.
2
Tad iecilā saputotus olbaltumus un iemaisa uz rupjās dārzeņu rīves rīvētus ābolus.
3
Cep sakarsētā eļļā nelielas, zeltaini brūnas pankūciņas.
Lai labi garšo!
BrokastisLaunagsĀtri pagatavojami ēdieniPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasMiltiOlasRūgušpiensPankūkasIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit