60Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
200 gsviests1 glāzecukurs4 gab.olas1 gab.biezpiens paciņā1 gab.cepamais pulveris paciņā2 glāzesmilti rozīnes žāvētas aprikozes1 glāzesukādes žāvētas vīģes
Pagatavošana
1
Sviestu saputo ar glāzi cukura, pievieno pa vienai 4-5 olas, saputo, pieliek paciņu biezpiena, saputo, tad pieliek cepamo pulveri un 2 glāzes miltu.
2
Iemaisa rozīnes, žāvētas aprikozes, vīģes, sukādes - ko nu sirds kāro -liek formā ar cauru viduci, uzber virsū, ja vēlas, riekstus vai mandeles un cep 190*C ~45 minūtes, kamēr gatavs.
* esmu cepusi arī sviestu un biezpienu aizstājot ar 400g bieza saldā (skābā) krējuma, sanāk labi.
Iesūtīja: Envija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit