20Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
200 mlsaldais krējums400 gvājpiena biezpiens3.5 ĒKcukurs400 gkonservēti persiki pēc garšaskanēlis
Pagatavošana
1
Caur sietu izberztam biezpienam pieber cukuru un maisa, līdz cukurs ir izkusis.
2
Saputo saldo krējumu vijīgās putās un iemaisa saldajā biezpienā.
3
Konservētos persikus sablendē viendabīgā masā, pievienojot šķipsnu kanēļa pēc vēlēšanās.
4
Deserta trauciņos kārtām liek krēmu un persiku biezeni.
Iesūtīja: VecPoga
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit