80Minūtes
15Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
200 gmargarīns400 gmilti200 gcukurs2 olu dzeltenumi0.5 TKsoda VIDĒJĀ KĀRTA: āboli kanēlis BIEZPIENA MASA(VIRSĒJĀ KĀRTA):1 kgbiezpiens100 gcukurs10 gvaniļas cukurs2 olas2 ĒKkartupeļu milti150 grozīnes
Pagatavošana
1
Margarīnu izkausē, iejauc cukuru, miltus, sodu un olu dzeltenumus, tad mīklu pēc iespējas līdzeni izklāj uz plāts.
2
Biezpienu (izmaltu caur gaļasmašīnu), cukuru, vaniļu, olas (es pieliku arī tos 2 olu baltumus, kas palika pāri no mīklas olām), kartupeļu miltus un noskalotas rozīnes jauc kopā, izklāj uz mīklas.
3
Virs biezpiena masas liek sagrieztus ābolus, kas pārbērti ar kanēli.
4
Liek cepeškrāsnī. Liek uz pavisam nelielu karstumu un cep ~1 stundu.
5
Vēl interesants variants sanāk, ja apmēram pēc 30-40 minūtēm uzklāj pa virsu ar cukuru stingrās putās saputotus olu baltumus un tad cep, kamēr smuks - zeltaini brūns.
Iesūtīja: Vēsīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit