40Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 kgbiezpiens3 gab.olas2 glāzesmilti1 glāzecukurs1 TKsoda0.5 leļļa
Pagatavošana
1
Mīklu gatavo, kārtīgi samīcot visas sastāvdaļas.
2
Eļļu uzkarsē(neuzvāra).
3
Ar tējkaroti veido mazas ovālas bumbiņas, liek eļļā un vāra apgrozot, kamēr brūnas un gatavas.
*eļļa nedrīkst būt ne par karstu (apdegs) ne par aukstu (bumbiņas piesūksies). Ja bumbiņas pēc izvārīšanas saplok, pievieno mazliet miltus, lai mīkla stingrāka.
Iesūtīja:
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniVārīšanaAugu eļļaBiezpiensCukursMiltiOlasCiti saldēdieniPīrāgi un smalkmaizītes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit