50Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
200 gbiezpiens200 gsviests250 gmilti0.5 glāzecukurs0.25 TKvaniļas cukurs6 ĒKtumšā šokolāde soda citronskābe
Pagatavošana
1
Miltus sajauc ar cukuru, mīkstu sviestu, ar etiķi dzēstu sodu, citronskābi un biezpienu.
2
Mīklai jābūt pacietai, to rullē 4 -5 reizes.
3
Pēdējā rullēšanas reizē, to izrullē ne biezāku par 5 mm.
4
Ar zvaigznītes formu vai ar nazi izgriež zvaigznītes, liek uz ieziestas cepamās plāts un ievieto sakarsētā cepeškrāsnī. Cep 200*C – zeltainas.
5
Gatavās zvaigznītes atdzesē un pārkaisa ar vaniļas cukuru.
6
Šokolādi ūdens peldē izkausē un pārziež atdzisušās zvaigznītes.
7
::!recepte::
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit