5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
150 gliellopa fileja sāls pipari5 gsviests mārrutki
Pagatavošana
1
Liellopu filejas resno galu sagriež 2—3 cm biezās šķēlēs, tās nedaudz izdauza, izveido apaļas vai ovālas, pārkaisa sāli, piparus. Liek sakarsētos taukos un cep uz lielas uguns no abām pusēm brūnas, lai bifšteks vidū paliktu sārts (var cept arī, līdz gaļa gatava).
2
Pēc bifšteka cepšanas uz pannas uzlej 1—2 ēdamkarotes verdošu ūdeni vai buljonu, pieliek sviestu un uzkarsē. Bifšteku sakārto uz sakarsēta cepeštrauka, pārlej šķidrumu, pieliek nedaudz mārrutkus.
3
Bifštekam var uzlikt arī ceptu olu (vēršaci) vai ceptas sīpolu ripiņas.
Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit