40Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
6 gab.olas6 ĒKcukurs6 ĒKmilti šķipsnasāls
Pagatavošana
1
Atdala olas dzeltenumus no baltumiem.
2
Sakuļ dzeltenumus ar cukuru (cik dzeltenumi, tik ēdamkarotes cukura), atsevišķi sakuļ baltumus, lai labāk sakultos, pieliek mazliet sāli.
3
Sakultiem olu dzeltenumiem pievieno tik ēdamkarotes miltu, cik ir dzeltenumi, kārtīgi iemaisa, lai masa ir vienmērīga, tad uzmanīgi iecilā sakultos olu baltumus.
4
Lej ar sviestu iesmērētā formā un cep.
5
Es parasti cepu biskvītu mīkstās silikona formās. Viegli izņemt un nekad nekas nepielīp, ja cep metāla formā, tad labāk mazliet izkaisīt ar miltiem vai rīvmaizi.
6
Cep 150-180*C apmēram pusstundu - ja no 6 olām, pirmās desmit minūtes cepeškrāsni vaļā vērt nedrīkst.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit