40Minūtes
14Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 gab.burkāns1 gab.sīpols300 gsēnes paprika80 gkūpināts cauraudzīts50 gsviests garšvielas sāls melnie pipari300 gmalta gaļa1 ĒKtomātu pasta150 mlsilts piens150 mldārzeņu buljons spageti
Pagatavošana
1
Burkānus sarīvē, dārzeņus, sēnes un cauraudzīti sagriež nelielos gabalos.
2
Sviestā vispirms izčurkstina gaļiņu un tad liek pārējās sastāvdaļas (dārzeņus un sēnes). Nogaida, līdz iztvaiko šķidrums, un tad liek malto gaļu. Pieliek un iemaisa arī sāli, piparus, tomātu pastu, sviestu.
3
Tad pielej silto pienu, uzliek pannai vāku un uz lēnas uguns sautē kādu pus stundu. Laiku pa laikam pievieno dārzeņu buljonu, lai gaļa nekļūst pārāk sausa.
4
Novāra spageti, kā norādījis ražotājs, un pasniedz ar Boloņas mērci.
Mērce ir ļoti piemērota arī lazanjas pagatavošanai. Pasniedzot var uzkaisīt rīvētu cieto sieru.
Iesūtīja: Sanchulis
BurkāniKūpināts bekonsMaltā gaļaPaprikaPiensSpagetiSviestsTomātu pastaDārzeņu ēdieniSēņu ēdieniDārzeņu buljons
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit