15Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
franču bagete eļļa ķiploki majonēze tomāti
Pagatavošana
1
Paņem franču bageti (sagrieztu) un maizi apcep uz pannas, diezgan lielā eļļas daudzumā, lai tā kļūtu dzeltenīgi brūna.
2
Katru maizes šķēli ierīvē ar ķiploka daiviņu, tad uzsmērē majonēzi, liek pa virsu tomātu šķēli, sāli un piparus.
Iesūtīja: Svin
BrokastisĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni veģetāriešiemPannā cepts ēdiensKanapē un sviestmaizesAugu eļļaBaltmaizeĶiplokiPicas un karstmaizesIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit