45Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gBriseles kāposti200 gdoktordesas vai vārīta liellopu gaļa200 gbiezpiens4 gab.olas, M lielums50 gKrievijas siers zaļumi
Pagatavošana
1
Briseles kāpostus vāra sālsūdenī 10 - 15 minūtes un sakārto ugunsdrošā traukā.
2
Desu vai gaļu sagriež kubiņos un kārto uz kāpostiem, pievieno garšvielas.
3
Biezpienu samīca, samaisa ar 1 olu, sāli, šķipsniņu "Vegetas", pārliek briseles kāpostiem un gaļai.
4
Olas saputo, pievieno sarīvētu sieru un pārlej kārtojumam.
5
Cep sakarsētā cepeškrāsnī 15 - 20 minūtes.
6
Ēdienu var papildināt ar sīpoliem. Pasniedz ar dārzeņiem, dārzeņu mērcēm.
Iesūtīja: anete
PusdienasLaunagsVakariņasCepeškrāsnsVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBiezpiensBriseles kāpostiGaršvielas un garšaugiOlasDārzeņu ēdieniviegliDārzeņu sacepumiKrievijas siersMārtiņdienas cienastsIkdienas maltīteiViegla vasaras maltītedesa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit