5Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
auzu pārslas kefīrs vai jogurts rozīnes žāvētas aprikozes un/vai žāvētas plūmes0.5 TKIecavas linsēklas
Pagatavošana
1
Iepriekšējā vakarā auzu pārslas (vienalga - ātri vārāmās vai parastās) aplej ar kefīru vai jogurtu.
2
Pievieno nedaudz rozīnes, žāvētas aprikozes, var žāvētas plūmes - kas labāk garšo.
3
No rīta pārkaisa apmēram pustējkaroti linsēklu, ja garšo.
4
Var arī nedaudz pārtikas kliju, bet tad gan būs ūdens, kafija vai tēja jāuzdzer.
5
Visu sablendē un tā ir visa māksla. Ja patīk - var likt klāt svaigus augļus.
Iesūtīja: abruks
BrokastisLaunagsReceptes cukura diabēta slimniekiemGrūtnieces ēdienkarteĒdieni veģetāriešiemĀrstnieciskais uztursAuzu pārslasŽāvēti augļiIkdienas maltīteiViegla vasaras maltīteKefīrsRozīnesSmūtiji un dārzeņu kokteiļi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit