buberts
Foto: Shutterstock
Gardais buberts, kas pasniedzams ar vaniļas mērci vai ogu ķīseli.
25Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
0.5 lpiens3 ĒKmanna1 naža galssāls3 ĒKcukurs3 gab.olas vaniļa

Pagatavošana

1

Vāra mannas biezputru.

2

Atdala olu dzeltenumu no baltumiem, atsevišķi saputo dzeltenumus ar cukuru un baltumus līdz stingrām putām.

3

Mannā iemaisa olu dzeltenumus, vaniļu, maisot uzvāra, tad uzmanīgi iecilā baltumus, izkarsē.

4

Liek lēzenā traukā, atdzesē un pasniedz ar vaniļas mērci (recepte - te) vai ogu ķīseli (recepti atradīsi te).

Iesūtīja: shokolade

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!