40Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
10 gab.kartupeļi4 gab.olas2 ĒKkrējums4 ĒKrūgušpiens cukurs pēc garšassāls0.5 TKsoda pēc garšasmilti
Pagatavošana
1
Uz smalkās rīves sarīvē 10 lielus kartupeļus. Ja grib biezākas pankūkas, tad no sarīvētajiem kartupeļiem var noliet sulu, ja nē, tad nevajag. Kartupeļos iejauc 4 olas, ar krējumu sajauktu rūgušpienu, pievieno cukuru, sāli un sodu. Tad pievieno tik daudz miltu, cik biezas pankūkas vēlas.
2
Mīklu ar karoti liek karstos taukos un cep kraukšķīgas pankūkas. Tās ēd karstas ar krējumu.
Iesūtīja: J. Poikāne
PusdienasLaunagsVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni veģetāriešiemPannā cepts ēdiensCukursKartupeļiMiltiRūgušpiensSkābais krējumsPankūkasvidējiDzeramā sodasals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit