40Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
1 glāzekefīrs2 gab.olas2 glāzesmilti1 glāzecukurs1 TKsoda VIRSAI:1 kgbumbieri (nomizoti un ar izņemtām serdēm) PĀRLEJAMAIS:250 gskābs krējums5 TKcukurs1 TKkanēlis
Pagatavošana
1
Sajauc mīklu, uzlej uz pannas un nedaudz apcep. Cep ~ 200*C.
2
Mīklu apcepu, kamēr paliek gaiši zeltaina (5 min.), tad saberu virsū bumbierus (ja kādai ir pacietība, var cītīgi kārtot rindiņās) , kādu brīdi atkal pacepu ~10 minūtes.
3
Tad uzleju krējumu un kādas pāris minūtes, lai vienkārši sabiezē. Kopā visa cepšana kādas 20 - 25 min. Bet tas arī atkarīgs no tā, ko liec virsū uz tās mīklas. Atdzesē turpat uz pannas, citādi silta plātsmaize jūk ārā.
* kā jau jebkurai plātsmaize, ļoti labi der arī rauga mīkla.
Iesūtīja: Pūķīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit