
50Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgmizoti bumbieri500 gcukurs3 gab.paciņas vaniļas cukura2 ĒKrums50 gsasmalcināti rieksti
Pagatavošana
1
Bumbierus sagriež gabaliņos un kopā ar cukuru ieber pannā vai seklā katlā, uzvāra un uz mazas uguns turpina vārīt līdz izveidojas biezenis.
2
Pievieno vaniļas cukuru un vēlreiz uzvāra. Pielej rumu un pieber kapātus riekstus, piemēram, valriekstus vai lazdu riekstus.
3
Pilda sterilizētās burciņās un aizvāko.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit