60Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 kgburkāni0.5 glāzemanna0.5 glāzepiens3 olas0.5 glāzerīvmaize skābs krējums
Pagatavošana
1
Burkānus sīki sarīvē un ieliek katliņā. Pielej verdošu pienu, uzliek vāku un, pa reizei samaisot, sautē aptuveni 20 min. Pamazām pieber mannas putraimus un, nepārtraukti maisot, sautē vēl 10 min.
2
Noņem katliņu no uguns, pieliek olu dzeltenumus, nedaudz sāls, labi samaisa un atdzesē.
3
Veido kotletes, apmērcē olu baltumā, apviļā rīvmaizē un apcep.
4
Pasniedz ar skābu krējumu.
Iesūtīja: ha ha
Ēdieni veģetāriešiemPannā cepts ēdiensBurkāniMannaOlasPiensRīvmaizeSkābais krējumsDārzeņu ēdienividējiMārtiņdienas cienasts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit