80Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 gab.ola1.5 glāzealus0.5 glāzeeļļa milti sāls PILDĪJUMAM: maltā gaļa (jaukta) piens garšvielas sāls
Pagatavošana
1
Miltus iesijā bļodā. Pieliek olas, alu, eļļu un sāli.
2
Visu samaisa, ja mīkla līp pie rokām, pamazām pievieno vēl miltus. Kad mīkla vairs nelīp pie rokām, pamīca 5 minūtes.
3
Mīklu izrullē, izveido apli un liek iekšā malto gaļu, sajauktu ar garšvielām, sāli un pienu.
4
Čebureku aizver un apcep uz pannas lielā daudzumā eļļas no abām pusēm.
Iesūtīja: lilucis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit