80Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
6 glāzesmilti2 glāzessilts ūdens2 gab.olas0.5 TKsāls maltā gaļa garšvielas sīpoli
Pagatavošana
1
Miltus izbirdināt caur sietu bļodā. Pielikt olas, ūdeni un sāli. Visu samaisa. Ja mīkla līp pie rokām, pa nelielai porcijai pieliek vēl miltus.
2
Kad mīkla vairs nelīp pie rokām, to pamīca 5 minūtes.
3
Mīklu izrullē, uztaisa apli un liek iekšā malto gaļu, sajauktu ar garšvielām un sīpoliem. Aizver ciet un apcep uz pannas lielā daudzumā eļļas no abām pusēm.
Recepti iesūtīja: Primula
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit