8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
trusis sāls pipari ķiploki baziliks taukvielas bekona šķēles burkāni
Pagatavošana
1
Trusi sadala gabalos, saliek uz cepešpannas, uzkaisa garšvielas, apslacina ar eļļu vai pievieno citu taukvielu.
2
Ja ir vēlēšanās, katru gabaliņu var ietīt plānā bekona šķēlē.
3
Starp truša gabaliem var likt un cept burkānus lielos gabalos vai veselus.
4
Uzlej nedaudz ūdens. Liek cepties cepeškrāsnī!
5
Kad gabaliņi brūni, apgriež uz otru pusi un cep gatavu.
Iesūtīja: Pirtnieks
Ziemassvētku receptesLieldienu receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiCepeškrāsnsAugu eļļaBaziliksBekonsPipariTruša gaļaMārtiņdienas cienasts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit