Foto: Shutterstock
Cepeškrāsnī cepts trusis bekonā ar burkāniem.
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

trusis sāls pipari ķiploki baziliks taukvielas bekona šķēles burkāni

Pagatavošana

1

Trusi sadala gabalos, saliek uz cepešpannas, uzkaisa garšvielas, apslacina ar eļļu vai pievieno citu taukvielu.

2

Ja ir vēlēšanās, katru gabaliņu var ietīt plānā bekona šķēlē.

3

Starp truša gabaliem var likt un cept burkānus lielos gabalos vai veselus.

4

Uzlej nedaudz ūdens. Liek cepties cepeškrāsnī!

5

Kad gabaliņi brūni, apgriež uz otru pusi un cep gatavu.

Iesūtīja: Pirtnieks

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!