40Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
150 gteļa gaļa100 gbaravikas15 gsviests3 šķēlescitrons sāls pipari
Pagatavošana
1
Teļa ciskas mīkstumu vai muguras gabalu sagriež šķēlēs, atdala plēves, izdauza, pārkaisa sāli, piparus un taukos cep, līdz gaļa gatava.
2
Sasmalcinātas baravikas apcep sviestā.
3
Traukā sakārto teļa gaļu kopā ar baravikām, citrona šķēlītēm.
Var izmantot arī citas sēnes.
Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts
Receptes cukura diabēta slimniekiemĀtri pagatavojami ēdieniPannā cepts ēdiensBaravikasCitroniPipariSviestsTeļa gaļa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit