Foto: Shutterstock
Cepta teļa gaļa ar baravikām - pamatēdienam vai gardai uzkodai. Pasniedz ar svaigajiem lapu salātiem.
40Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
150 gteļa gaļa100 gbaravikas15 gsviests3 šķēlescitrons sāls pipari

Pagatavošana

1

Teļa ciskas mīkstumu vai muguras gabalu sagriež šķēlēs, atdala plēves, izdauza, pārkaisa sāli, piparus un taukos cep, līdz gaļa gatava.

2

Sasmalcinātas baravikas apcep sviestā.

3

Traukā sakārto teļa gaļu kopā ar baravikām, citrona šķēlītēm.

Var izmantot arī citas sēnes.

Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!