Baltmaizes šķēlēm izņem viduci, nesagriežot garoziņu.
Olas sakuļ, pieliek sāli un piparus (pēc garšas). Krūtiņu sagriežam mazākos gabaliņos. Lociņus sakapājam.
Uz pannas uzkarsē eļļu, liek baltmaizi cepties uz nelielas uguns. Viducī ieliek krūtiņas gabaliņus un ieber lociņus. Pēc tam pārlej ar olu kulteni – katru šķēli atsevišķi. Cep no abām pusēm brūnas.
Iesūtīja: Linda Briede
Mātes dienas ēdieniPannā cepts ēdiensAugu eļļaBaltmaizeCūkgaļas krūtiņaOlasSīpollokiOmletes un olu ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit