15Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
āboli cukurs vai medus kanēlis
Pagatavošana
1
Āboliem nedaudz nogriež "vāciņus" un "dibentiņus", lai stabili stāv. Ar nazi izgreb serdi no kātiņa vietas.
2
Ābolus saliek uz cepamās veidnes, katrā ieber cukuru un kanēli (labi noder trekterītis, tad cukurs un kanēlis nenobirst uz plāts), uzliek "vāciņus"
3
Liek uzkarsētā krāsnī un cep vidējā temperatūrā, līdz āboli apcepušies un iedurot koka salmiņu, kas viegli ieiet ābolā.
Garšīgi karsti ar saldējumu.
*** vidiņā var iebērt arī rozīnes, kādu svaigu dzērveni, riekstu, cukura vietā – medu.
Mana mamma vēl mazu sviesta pikucīti ieliek.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit