Foto: Shutterstock
Ļoti gards cepts kokosriekstu un olu krēma deserts.
75Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

3 olas1 olas dzeltenums4 ĒKcukurs0.5 TKmandeļu esence500 mlkokosriekstu piens250 mlsaldais krējums vai piens

Pagatavošana

1

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180*C.

2

Lielā traukā saputo olas, olas dzeltenumu, cukuru un mandeļu ekstraktu, līdz masa kļūst vienmērīga, gaiša un krēmīga.

3

Nelielā katlā uzsilda kokosriekstu pienu un pienu vai saldo krējumu (ar saldo krējumu gardāk). Uzsildīto pienu maisot pievieno olām. Masu ielej karstumizturīgā traukā.

4

Trauku līdz pusei iegremdē cepešpannā ar ūdeni un cep ~1 stundu, līdz krēms sabiezē (ūdeni vajag, lai krēms nepiedeg).

Pasniedz siltu vai aukstu, pilnīgi vienalga. Var pasniegt ar putukrējumu.

Iesūtīja: Datele

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!