
75Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
3 olas1 olas dzeltenums4 ĒKcukurs0.5 TKmandeļu esence500 mlkokosriekstu piens250 mlsaldais krējums vai piens
Pagatavošana
1
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180*C.
2
Lielā traukā saputo olas, olas dzeltenumu, cukuru un mandeļu ekstraktu, līdz masa kļūst vienmērīga, gaiša un krēmīga.
3
Nelielā katlā uzsilda kokosriekstu pienu un pienu vai saldo krējumu (ar saldo krējumu gardāk). Uzsildīto pienu maisot pievieno olām. Masu ielej karstumizturīgā traukā.
4
Trauku līdz pusei iegremdē cepešpannā ar ūdeni un cep ~1 stundu, līdz krēms sabiezē (ūdeni vajag, lai krēms nepiedeg).
Pasniedz siltu vai aukstu, pilnīgi vienalga. Var pasniegt ar putukrējumu.
Iesūtīja: Datele
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit