Sastāvdaļas
Pagatavošana
Salātu lapas uzreiz saliek pa šķīvjiem vienādās porcijās, pieliek Cēzara salātu mērci vai vienkārši nedaudz majonēzes, tad saliek apkārt tomātu daiviņas un olu daiviņas (var izmantot ķiršu tomātus un paipalu oliņas, tad tos liek uz pusēm pārgrieztus).
Padoms: veselīgākam rezultātam pagatavo mērci, sajaucot bezpiedevu jogurtu ar franču sinepēm, caur spiedi izspiestu ķiploka daiviņu un šļuciņu citronu sulas.
Tad apcep pilienā olīveļļas kubiņus baltmaizes (var uzbērt persilādi ķiplociņu garšai).
Grauzdiņus uzber uz salātiem.
Tālāk cep vistas fileju, vidēji pietiek viena fileja uz diviem cilvēkiem. Fileju sagriež uz pusēm, apviļā vistas garšvielās un cep līdz kraukšķīgai garoziņai.
Gatavo fileju liek pa virsu salātiem.
Beigās pāri visam uzber smalki sarīvētu parmezāna sieru.
* Pērku gatavo salātu maisījumu, tur ir dažādu salātu lapu sajaukums, pluss ir tas, ka tie nav jāmazgā un jāsusina.
Iesūtīja: