Ieslēdz sildīties cepeškrāsni uz 160 ºC. Atdala olu dzeltenumus un baltumus. Mikserī sakuļ dzeltenumus. Stingri saputo baltumus. Dzeltenumos iemaisa rīvmaizi. Pēc tam iecilā baltumus.
Labi ietauko formu (sirdsveida forma h=21 cm). Mīklu ielej formā. Cep gatavu, aptuveni 6-7 minūtes. Želatīnu aplej ar pāris ēdamkarotēm auksta ūdens, lai uzbriest.
Biskvītu izgāž no formas uz šķīvja, lai atdziest.
Persiku sagriež šķēlītēs un kārto uz biskvīta.
Bļodiņā samaisa Cibas sieru. Želatīnu izkausē (ūdens peldē vai mikroviļņu krāsnī) un pievieno maisījumam.
Gatavošanas laiks: 20 minūtes + 30 minūtes ledusskapī.
Iesūtīja: Maija Strode
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiRomantiskas vakariņasCepeškrāsnsMargarīnsOlasRīvmaizeSiersTortes un kūkasŠokolādeKonservēti persiki
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit