Foto: Shutterstock
Čili – sarkano pupiņu zupa pikantu ēdienu cienītājiem. Sasildīs aukstās ziemas dienās un kārtīgi pabaros.
30Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
400 gmaltā gaļa800 gnomizoti tomāti savā sulā400 gkonservētas sarkanās pupiņas1 paciņa meksikāņu garšvielas "Concorne"

Pagatavošana

1

Malto gaļu cep līdz zeltītam brūnumam, tad pārvieto katliņā un vāra, pievieno garšvielu (var kopējo gaļas garšvielu vai meksikāņu "spice mix" garšvielu), tad tomātus ar visu sulu (sasmalcinātus).

2

Beigās pievieno pupiņas (noskalotas), vāra uz mazākas uguns (tomātiem un pupiņām jāizsilst), līdz zupa uzvārās (burbuļi ceļas).

3

Gatavo zupu pasniedz uzreiz, pievienojot skābu krējumu.

Iesūtīja: zuzee

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!