![Fritēti cīsiņi mīklā Fritēti cīsiņi mīklā](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/a2195700-7bff-11ed-9a7b-c34840b383f5.jpg?w=576&h=324&r=16:9)
15Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gcīsiņi1 glāzemilti2 olas2 ĒKskābs krējums1 glāzepiens1 šķipsnacukurs pētersīļi sāls
Pagatavošana
1
Olu dzeltenumus atdala no baltumiem.
2
Dzeltenumus saberž ar krējumu, sāli, cukuru, izsijātiem miltiem, pienu un maisa, līdz iegūst viendabīgu mīklu.
3
Iecilā stingrās putās sakultus olu baltumus.
4
No cīsiņiem noņem apvalku, sagriež gabaliņos, apviļā mīklā un cep taukvāres katlā 4 - 5 minūtes 160*C.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit