60Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 šķēlescūkgaļas fileja sāls pipari400 gžāvēta krūtiņa0.5 gab.kāposts1 gab.sīpols2 gab.burkāni eļļa2 ĒKsaldais krējums0.5 glāzeūdens zaļumi4 gab.mazsālīti gurķi
Pagatavošana
1
Vispirms pagatavo pildījumu. Sīki sagriež žāvēto krūtiņu un sīpolu. Rupji sarīvē burkānus. Strēmelītēs sagriež kāpostus. Visu viegli apcep eļļā.
2
Ņem viegli izklapētas filejas, kas apkaisītas ar garšvielām. Vidū liek pildījumu. Pārloka lapas. Cep no abām pusēm brūnas. Līdz gatavībai sautē saldā krējuma un ūdens maisījumā.
3
Rotā ar zaļumiem.
Iesūtīja: Vineta
Ziemassvētku receptesLieldienu receptesBēru mielastsMātes dienas ēdieniAugu eļļaCūkgaļas krūtiņaKāpostiMazsālīti gurķiPipariSaldais krējumsŪdensMārtiņdienas cienasts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit