Foto: DELFI
Reibinoša un krāšņa - dārza ogu bole.
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

200 gupenes200 gzemenes100 gjāņogas100 gavenes0.5 gab.citrons0.5 lledus50 mlRīgas melnais balzāms750 mlšampanietis

Pagatavošana

1

Ogas noskalo un notīra. Zemenes gareniski sagriež četrās daļās.

2

Visas ogas saber boles traukā, pārkaisa ar cukuru, pievieno balzāmu un sakrata. Ogas tur vēsumā stundu, lai atsulojas.

3

Pirms pasniegšanas traukā lej šampanieti, pievieno šķēlēs sagrieztu citronu un tur 15 minūtes.

4

Pirms pasniegšanas pievieno ledu.

5

Rotā ar jāņogu ķekariņiem.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!