8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
200 gupenes200 gzemenes100 gjāņogas100 gavenes0.5 gab.citrons0.5 lledus50 mlRīgas melnais balzāms750 mlšampanietis
Pagatavošana
1
Ogas noskalo un notīra. Zemenes gareniski sagriež četrās daļās.
2
Visas ogas saber boles traukā, pārkaisa ar cukuru, pievieno balzāmu un sakrata. Ogas tur vēsumā stundu, lai atsulojas.
3
Pirms pasniegšanas traukā lej šampanieti, pievieno šķēlēs sagrieztu citronu un tur 15 minūtes.
4
Pirms pasniegšanas pievieno ledu.
5
Rotā ar jāņogu ķekariņiem.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit